Klientët e KMDK SH.A

Klientët Publik Vendi Adresa
1. KRM-Pastrimi PrishtinëRr. Bill Klinton
2. KRM EkoregjioniPrizren Rr.William Woker
3. KRM- Eco-Higjiena Gjilan Rr. Adem Jashari, nr. 111
4. KRM- Pastërtia Ferizaj Rr. Enver Topalli
5. KRM-Çabrati Gjakove Rr. Mazllom Lakuci
6. Komuna Kllokokt Kllokot Kllokot-Verbac
7. Komuna Partesh Pasjan-Partesh Pasjan
8. Komuna RanillugRanillug Ranillug


Klientët Privat Komuna ku operon Adresa
1. ASDA INSAATPrishtinëRr. Film City-Kfor
2. Benita Company, SH.P.K (Kontrate për dhe, pa faturim)GremnikGremnik-Klinë
3. N.P.SH. KatanaObiliq Rr. Hasan Prishtina
4. N.SH.T. Kanalprofis Fushë KosovëRr. Bedri Pejani, nr. 5
5. N.SH. Xhaferi Prizren Lubizhdë-Prizren
6. SH.P.K Ekodrina Rahovec Ratkoc-Rahovec
7. N.T.SH. ZAHIRI Prishtinë Veternik, Prishtinë
8. N.T.SH. KrasniqiKaçanik i Vjetër Rruga e Çlirimtarëve
9. N.N Lindi-2 (Kontrate për dhe) pa faturimBalincë-MalishevëBalincë
10. N.N.T Hamiti (Kontrate për dhe, pa faturim)Balincë-MalishevëBalincë
11. SH.P.K. Rec- Kos Fushë Kosovë Rr. E Varrezave p.n.
12. SH.P.K. Toifor PrishtinëEmshir-Prishtinë
13. SH.P.K VIGANIPrishtinë Bregu i Diellit, Lagjja e Re
14. SH.P.K. Plastika Fushë KosovëRr. Nëna Tereze p.n
15. P.P. Rata i Pet BrataGraçanicëGraçanicë, Prishtinë