Lajme

Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë KMDK SH.ANë bazë të Ligjit Nr. 03/L-087 për Ndërmarrjet Publike, Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë (KMDK SH.A.), është kompani e legalizuar dhe e...më shumë
Intervista e Kryeshefit Abdullah haxhiu për Televizionin Klan KosovaNë videon e më poshtme mund të gjeni Intervistën e Kryeshefit të Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë z. Abdullah Haxhiumë shumë
Takim me nënkryetarin e Komunës së Gjilanit Me ftese të shefit të kabinetit të Kryetarit të Komunës së Gjilanit z. Arber Ismaili, është mbajtur takim me Nënkryetarin e kësaj Komune z. Rexhep...më shumë
Misioni dhe Vizioni i KompanisëMisioni i kompanisë është menaxhimi i mbeturinave që vijnë në deponitë sanitare të KMDK-së, Evitimi i rreziqeve që mund të vijnë gjatë...më shumë
Historiku i KompanisëNë bazë të Ligjit nr. 03/L-087 për Ndërmarrjet Publike, Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë (KMDK SH. A.), është kompani e legalizuar dhe e...më shumë
Njoftime: 35