Lajme

Takim ndërmjet përfaqësuesve të KMDK-së dhe KEK-utKryeshefi Ekzekutiv i KMDK-së Z. Abdullah Haxhiu i shoqëruar nga Sekretari i Kompanisë Z. Labinot Smakaj u takua sot me drejtorin menaxhues të KEK-ut Z. Arben Gjukaj dhe...më shumë
KMDK SH.A dhe Komuna e Obiliqit, takim për inicimin e bashkëpunimit në sektorin e MbeturinavTë Enjten Kryeshefi Ekzekutiv I Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë z. Abdullah Haxhiu priti në një takim Kryetarin e Komunës së Obiliqit Z....më shumë
Bordi i Drejtorëve: Raporti Vjetor Financiar dhe Operativ 2015 me rezultate tejet pozitive Bordi i Drejtorëve të KMDK-së me Kryesuesin z. Lundrim Camaj dhe Anëtarët: Hafiz Krasniqi, Gazmend Bytyqi, Xhavit Hasani, Goran Laziç dhe Nexhat Berisha mbajtën...më shumë
FOTO LAJMKryeshefi Ekzekutiv i KMDK-së z. Abdullah Haxhiu së bashku me Kryesuesin e Bordit z. Lundrim Camaj të shoqëruar edhe nga Sekretari i Kompanisë z. Labinot Smakaj, pritën...më shumë
Sllovenët të interesuar për bashkëpunim në sektorin e mbeturinaveKryeshefi Ekzekutiv i KMDK-së z. Abdullah Haxhiu gjatë një vizite zyrtare në Ljubljanë të Sllovenisë së bashku me Lundrim Camaj, Kryesues i BD të KMDK...më shumë
Njoftime: 41