Lajme

NjoftimKompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë KMDK SH.A, njofton të gjithë klientët e saj të cilët kanë borxhe ndaj kompanisë dhe të cilëve...më shumë
Mospagesa e borxhit nga ana e KRM “ Ekohigjiena” vështirëson operimin në Deponinë Sanitare të GjilanitKryeshefi Ekzekutiv I KMDK-se Z. Haxhiu priti në një takim pune Drejtorin Gjeneral të Kompanisë Regjionale të Mbeturinave ”Ekohigjiena“ në komunën e...më shumë
Bordi i Drejtorëve: Raporti Vjetor Financiar dhe Operativ 2016 tejet profesional dhe me rezultate pozitiveTë Premten më 23 Qershor 2017 u mbajt mbledhja obligative e përgjithshme vjetore me aksionarin për vitin 2017 sipas nenit 189 të Ligjit Nr 02/L-123 për...më shumë
Bordi I Drejtorëve: Raporti Vjetor Financiar dhe Operativ 2016 me rezultate mbresëlënëseBordi i Drejtorëve të KMDK-së me Kryesuesin z. Lundrim Camaj dhe Anëtarët: Hafiz Krasniqi, Gazmend Bytyqi, Xhavit Hasani, Goran Laziç dhe Nexhat Berisha mbajtën...më shumë
Takimi i Jashtëzakonshëm i Bordit të Drejtorëve të KMDK-së lidhur me gjendjen e Deponisë Sanitare në Mirash pas raportit të GIZ-it gjermanmë shumë
Njoftime: 41