Lajme

INTERVISTA E KRYESHEFIT ABDULLAH HAXHIU PËR LAJMET QЁNDRORE - KTV Në videon e më poshtme mund të gjeni intervistën e Kryeshefit të Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë z. Abdullah Haxhiu shkeputur nga lajmet...më shumë
MBAHET MBLEDHJA KONSTITUIVE E BORDIT TЁ RI TЁ DREJTORЁVE TЁ KMDK SH.A.më shumë
Raporti Financiar dhe Operativ për vitin 2018 me bilanc pozitiv më shumë
Bordi i Drejtorëve: Miraton Raportin Vjetor Financiar dhe Operativ për vitin 2017më shumë
Foto LajmTë hënën më 30 Tetor u mbajt mbledhja e nëntë e rregullt e Bordit të Drejtorëve...më shumë
Njoftime: 41